Äntligen!

2010-10-29 @ 13:30:35


PUH jag har haft fullt sjå med att kunna logga in här men nu äntligen funkade det!

Veckorna flyter på och jag är nu inne i vecka 22, närmare bestämt 21+5. Jag har nu också börjat känna bebis alltmer varje dag. Inga riktiga dundersparkar utan små nätta söta*L* Jag halvligger fortfarande på magen när jag ska sova och då ger sig skrutten tillkänna oftast*S*

3D/4D ultraljud är nu bestämt till 24 november och jag hoppas inget kommer imellan då för det var svårt o få tider till det. Ser fram emot ett ytterligare ultraljud så jag får se att allt är bra och förhoppningsvis ser vi om det är pojk eller tös också=) Nikki är bestämt iallafall som namn eller Hedda. Lutar mest åt Nikki dock, det passar ju till båda könen!

Syskonen väntar och längtar och Molly undrar varför det dröjer så länge..hihi sötfisa. Hon pratar om bebisen varje dag och hon har själv 2 jättesmå i magen säger hon hihihi

Har inhandlat allt utom skötbord nu. Ja och inte alla kläder men det väntar jag med nu tills jag vet könet tror jag=)

Tack till alla som kikat in här trots dålig uppdatering. Nu ska det bli ändring på det nu när jag äntligen hittat lösenordet=)

kram

Shoppat

2010-10-07 @ 18:12:43


Har shoppat lite åt bebis. Ett startpaket i stl 56. Passar fint till Barbapapafilten och tvättlapparna jag köpte i Ullared=)

Sorry!

2010-10-07 @ 09:36:47


Sorry för oerhört dålig uppdatering.....

Då ska vi se då va jag ska berätta idag! jag har vart på RUL (rutinultraljud) och allt såg bra ut. Fick dock ligga väldigt länge för det var en studerande med som skulle kolla först. Och sen den ord BM. Låg nog nästan 50 minuter tror jag. Visst ok att det är mysigt så men nja det var ingen mysig upplevelse ändå. Först en som inte kunde kolla ordentligt och sen den ordinarie som stressade. Så jag fick inte veta kön, jag fick en urkass bild och blä va tråkigt det var. Så jag har nu bokat tid i början av november till ett ställe i Göteborg istället för att göra ett 3D/4D ultraljud och ta reda på kön=) Ser jag fram emot. Kostar en del men det får det vara värt!

Jag är nu i vecka 19

Du är i vecka 19.
Du har gått 18 fulla veckor och 3 fulla dagar (v18+3).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Sön 6 mar 2011
Du har 150 dagar kvar till beräknad förlossning.

Detta enligt MINA uträkningar. Enligt rul så är jag i vecka 18+1 idag tror jag. Men jag kör att jag byter vecka på måndagar som jag gjort hela tiden. Och med tanke på slarvet på ultraljudet så känns det ännu mer tillförlitligt att tro på mig själv. Får se vad som visas i Göteborg när jag ska dit=)

Jag mår bra hittills. Har dock börjat få rätt ont i ryggen men går man med 2 meloner till pattar och en badboll till mage redan kanske det inte är så konstigt. Jag kan inte anstränga mig för mycket fysiskt för då får jag ont i magen och den blir stenhård. Lite synd för jag har energi men man får väl försöka lyssna på kroppen kanske.

Har börjat leta spjälsäng och skötbord nu. Får se om vi får tag på bra begagnat! Sista bebisen nu så jag vill inte köpa på mig massa nytt. Räcker med vagnen känner jag!

Lovar att försöka ta en magbild och lägga in...men den är degig och fet än tycker jag*S*

bloglovin RSS 2.0