Vul

2010-07-28 @ 19:32:47


Idag har jag varit inne på VUL på KK i Karlstad. Ringde dom igår eftersom jag är så orolig av mig. Jag blödde även lite i förrgår och med tanke på alla missfall plus Missed abortion jag vart med om så ville jag kolla så allt såg bra ut. Och det gjorde det. Pyret låg så snällt där inne med ett litet pickande hjärta=) Jag är i vecka 9 som jag trott hela tiden.

Så nu är jag lugnare för stunden!på återseende

Hur löser jag detta då?

2010-07-14 @ 17:41:03


Idag kom antagningsbeskeden till Universitet och fritidspedagog som jag sökt till. Trodde till 110% att jag inte skulle bli antagen eftersom alla sagt jag saknat svenska B...men döm om min förvåning när jag blivit antagen?!?! Börjar alltså studera i augusti...men hur fan löser jag detta nu då? Varför kan inte allt bara flyta på, varför måste allt vara så jävla jobbigt....


Blod?

2010-07-08 @ 15:12:13


Ja jag har ända sen jag testade plus vart säker på att det ska gå bra denna gång. Ända tills imorse när jag gick på toa och såg en strimma blod när jag torkade mig..mer vart det inte och det har inte kommit mer. Behöver ju inte betyda något...men jag har vart med om flertalet missfall förut så jag är "van"

Tänk så fort man plussar vad man börjar fundera över mycket, namn, barnvagn, bil, hus, ekonomi, vad ska föräldrarna säga, vad ska bebisens syskon säga osv...
Jag har iaf bestämt att blir det en pojke om allt går bra ska han heta Tiger! Tösnamn vet jag inte än. Mr S är inte så intresserad av namn så men Tiger var han helt enig med=) Tror på en pojke jag, vet inte varför eller om det bara är en önskan kanske? Jaja det återstår att se på UL!

Ringde MVC idag men de har inte teletid förräns imorron så jag får ringa då!

Nu ska jag ta min svidande mage och hämta barn på dagis!

So long!

Vecka 6

2010-07-04 @ 16:13:59


Huh om det kunde va vecka 12 istället...men det är det inte..


Vecka 6

Kroppen: Du kan känna av graviditetssymtom som yrsel och bli lite darrig i benen emellanåt, särskilt om man har stått länge eller reser sig häftigt. Brösten kan ömma lite och bli en aning större. Det är också vanligt att man blir väldigt trött. Du kan få lite pormaskar i ansiktet till följd av hormonerna. Du bör avstå från alkohol och rökning från och med nu. Alkohol, nikotin och andra droger är extra skadliga tidigt under graviditeten, då det är en väldigt känslig period.
Det är även dags för dig att ta kontakt med barnmorskemottagningen.

Embryot: Embryot växer cirka en millimeter om dagen. Det är lika stort som en ärta, det vill säga tre-fem millimeter. Det har fortfarande en svans som senare blir till ben. Embryot utvecklar det som ska bli nervsystem, det visar sig nu i form av tunna trådar. Fosterhinnorna har bildats, men än så länge finns inte mycket vatten att tala om.
Kroppens organ börjar bildas på allvar, stämband och underkäke börjar ta form. Innerörat skapas, hjärtat slår med en kammare och munöppningen är skapad. Nu skapas en skiljevägg i hjärtat, navelsträngen, lungor, bukspottkörtel, sköldkörtel och lever.

Stannade hemma

2010-07-02 @ 19:04:04


Ja med tanke på att jag mått illa hela jävla dagen så stannar jag faktiskt hemma inatt. Känns skitknäppt men o andra sidan vet jag att stå där med illamående och må förjävligt är ju inget jag vill göra eller orkar..jag hoppas istället på att jag mår bättre imorron!

Viktväktare?

2010-07-02 @ 11:20:59


Ja jag funderar på om jag ska räkna points nu ändå...hade ju precis tänkt ta tag i detta igen och så plussade jag. Jag vill inte gå upp mer än max 10kg denna graviditet....räcker gott o väl det...så jag undrar om jag ska göra det ändå. Jag har ju såpass mycket att ta av ändå menar jag....jag orkar inte va fet längre....fy fan =(=( vågar knappt träffa folk längre för jag är så jävla fet.

Så ja det får nog bli vv ett tag....kanske....

Plus

2010-07-01 @ 20:46:08


Nu har jag plussat igen och enligt FL är jag gravid i v5...BF den 4/3 2011 om allt går vägen. Har ju några missfall i bagaget så man är ju rätt orolig. Men jag tänker så här att så länge som jag känner symptom så är allt bra. När jag fått missfall så har mina sympton bara tvärförsvunnit och sen har jag börjat blöda. Men nu har jag ont i brösten, mår illa till och från, svullen som fan, gråtfärdig mm så ja än så länge verkar det ju lugnt.
Jag kommer inte ringa mvc förrän kanske om 3-4 veckor...onödigt att ringa tidigare tycker jag.

Ja nu är det bara att vänta och vänta....undrar vad barnen och våra föräldrar kommer att säga??!?!!


bloglovin RSS 2.0